Login
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Despre noi

Cabinetul stomatologic Dr. Liviu Gramaticescu

 

Daca sunteti in cautarea unui cabinet stomatologic unde sa puteti trata problemele dentare ale dumneavoastra si ale celor apropiati, ne bucuram de cunostinta !

Vizitati-ne si va veti bucura si dumneavoastra.

 

De ce? Pentru ca tratam orice tip de probleme dentare cu profesionalism si eficienta, cu responsabilitate, cu  onestitate si, nu in ultimul rand, cu aparatura si tehnici de ultima generatie.

 

Avem o echipa de medici stomatologi foarte bine pregatiti si, in plus, foarte apropiati de nevoile pacientilor. Va vom asculta si consulta mereu cu atentie si va vom propune intotdeauna tratamentul de care aveti cu adevarat nevoie, si nu tratamentul la moda sau pe cel mai scump.

In cabinetul nostru, veti gasi o atmosfera agreabila si nu va veti pierde timpul asteptand, deoarece programam intotdeauna suficient timp pentru fiecare pacient.

 

Ne dorim sa oferim pacientilor nostri, copii si adulti, preturi decente si servicii excelente in orice problema de stomatologie, ortodontie, implantologie sau protetica dentara.

Ceea ce ne ghideaza este respectul fata de meseria noastra si fata de pacientii nostri. Suntem mandri ca 99% dintre cei care ne calca pragul revin si devin pacientii nostri fideli.

 

Localizare : in centrul Bucurestiului, in Piata Natiunile Unite nr. 3-5.

 

Transport public : La doi pasi de Piata Unirii, de Palatul Parlamentului si de zona Izvor, cabinetul nostru dentar este usor accesibil cu transportul in comun (metro, autobuz, troleu).

 

Acces auto : In imediata apropiere se afla 2 parcari publice – Intersectia Bd. Natiunile Unite X Str. Vanatori, Str. Poenaru Bordea)

 

Taxi : Specificati taximetristului ca adresa este Piata Natiunile Unite, si nu Bulevardul Natiunile Unite !